For mig er mad et samlingspunkt, en uudtømmelig kilde til inspiration, innovation og ja nogle gange frustration. Min forkærlighed for madlavning, gode råvarer og skøre forsøg har jeg med hjemmefra, hvor mad er en passion, og hvor der bliver produceret både jordbærmarmelade, honning, og syltede rødbeder i stor stil. Jeg har længe haft lyst til at dele madglæden med andre og nu sker det endelig, sådan rigtigt, her på bloggen. Her vil være lidt af hvert indenfor opskrifter, inspiration, tips, og mine egne madoplevelser rundt omkring.

Jeg tror på, at man skal smage på alting mindst en gang – det kan mine søde veninder (mere eller mindre frivillige forsøgskaniner igennem mange år) skrive under på.

Jeg er:

  • Madglad
  • Århusianer i København
  • Lyshåret
  • Vild med kaffe
  • Økolover
  • Overbevist om at bearnaisesauce kan spises til nærmest alt
  • 1 af mange Sisser i min omgangskreds
  • 30 år
  • Skrivernørd
  • Storforbruger af – tegnet